Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0121

Codi biurko

Wszystko ok polecam
D
2019-01-14
0122

Opinia

Jestem bardzo zadiwolona z obslugi , sprzedawcz godny polecenia
Jolanta
2019-01-02
0123

Ocena

Sprzedawca kompetentny świetny kontakt realizacja zamówienia w okresie przedswiatecznym naprawdę szybka.Meble dokładnie tak jak w opisie i na zdjęciu.W stu procentach polecam sklep sprzedawcę i obsługę.
Sylwia Pazdyga
2018-12-29
0124

Meble Naomi

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Meble ładne za dobrą cenę i zapakowane w odpowiedni sposób. Polecam.
Viki13
2018-12-21
0125

Naomi

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia. Szybko , sprawnie i rzetelnie. Jeden element był lekko uszkodzony to realizacja reklamacji złożona w czwartek była tak rozpatrzona, że już w poniedziałek miałem towar w domu. A mieszkam w Toruniu. Oczywiście koszty na siebie wziął nadawca. A właśnie po sposobie reklamacji ocenia się solidność sklepu. Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować i polecić sklep najlepszych mebli. Dużo dalszych sukcesów i utrzymania poziomu troski o klienta.
Zdzisław
2018-12-18
0126

meble do salonu

Przesylka profesjonalnie zapakowana,bez szans na jakiekolwiek uszkodzenie.Dostarczona w terminie zgodnie z zamówieniem
ela
2018-12-17
0127

czas realizacji

błyskawiczna obsługa!!!!
Marcin
2018-12-17
0128

magic

polecam szybko i profesjonalnie
Krzysztof
2018-12-10
0129

Polecam

Zamówienie zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Meble kamduo - bardzo dobra jakość w przystępnej cenie.
Marta
2018-12-06
0130

Szafka kuchenna

Profesjonalna i miła obsługa. Czas realizacji przesyłki ekspresowy. Pan który udzielał mi informacji na temat zakupionego produktu życzliwy, pomocny i cierpliwy. Polecam !!!
Ewa
2018-12-04
0131

Zestaw mebli MOKA

Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa, towar dobrze zapakowany i zabezpieczony. W 100% można polecić tak solidną firmę.
Jarek
2018-12-03
0132

Polecam :)

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Zdjęcia nie odbiegają od rzeczywistego wyglądu, bardzo dobre wykonanie, dostawa na czas, paczka zabezpieczona jak należy, dzięki czemu towar nie został uszkodzony. :)
Martyna
2018-11-29
0133

Opinia stoliki nocne

Meble solidnie wykonane. Czas oczekiwania taki jaki został podany telefoniczne. Jedyny problemik to czas przyjazdu kuriera.
M.Kujawiak
2018-11-28
0134

Komoda Clever

Komoda solidnie wykonana, wygląd bardzo ładny. Polecam. Jestem bardzo zadowolona
Iwona
2018-11-26
0135

opinia

Czytając opinie myślałam, że meble będą super. Tymczasem okazało się, że wszystko jest mocno średnie. Dostawa firmą Schenker- tragedia. Meble miały być w piątek, przyjechały .. we wtorek. Błędy w instrukcji montażu - na pierwszej stronie śrubka jest "K" a na trzeciej jest "B". Meble miały poprzyklejane kawałki taśmy klejącej w różnych miejscach. Na spoinach ślady kleju, który trzeba usuwać środkami do naklejek, bo inne płyny nie dają rady. System składania typ IKEA i widać, że firma z nimi współpracuje.
Odpowiedź:
Proszę czytać regulamin ze zrozumieniem. Zamówiła Pani meble we wtorek przed 20, pieniążki zostały zaksięgowane w środę, przesyłka wyszła od nas w czwartek (na drugi dzień po opłaceniu), czyli wszystko się zgadza. Informację którą podajemy to WYSYŁKA do 3 dni roboczych, nie meble u Klienta w 3 dni robocze. Co do instrukcji, proszę wskazać błąd to zweryfikujemy i zgłosimy do producenta. System składania mebli do samodzielnego montażu jest wszędzie taki sam (u 90% PRODUCENTÓW), jeżeli ktoś ma z tym problem to są wyspecjalizowane firmy które świadczą takie usługi.
izabella.iza
2018-11-25
0136

komoda tes

jestem bardzo zadowolona, dostawa super szybka
kropka685
2018-11-20
0137

Szfka

Super szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowana szafka.
Klientka
2018-11-20
0138

komoda Nicol Nc-4

Wszystko w porządku. Szybka przesyłka.
Beata
2018-11-19
0139

opinia

Jestem w pełni zadowolona, przesyłka szybko i sprawie dotarła zgodnie z zamówieniem. Na pewno będę korzystać z usług Państwa firmy. Polecam
zadowlony klient
2018-11-14
0140

Kuchnia Eliza

Bardzo szybka dostawa, Pan zadzwonił czy pasuje termin z dostawa. Meble świetnie zapakowane bez problemy do złożenia.
Polecam sklep i meble.
Izabela
2018-11-12
0141

szafka

Bardzo profesjonalna obsługa
Halina
2018-10-25
0142

Komplet mebli Modena.

Zamówienie zrealizowane terminowo, fachowa pomoc doradców.
Marcin
2018-10-18
0143

Zamówienie mebli kuchennych

Przeglądając opinie nie chciało mi się wierzyć, że wszyscy są zadowoleni z usług tej firmy, jakoś to wszystko tak za kolorowo wyglądało jak na nasze polskie realia. Byłam bardzo podejrzliwa, ale zostałam pozytywnie zaskoczona. Zero problemu z kontaktem, za każdym razem mój telefon był odebrany. Bardzo pomocny pan odpowiedział na wszystkie moje pytania, udzielił potrzebnej pomocy bez żadnych problemów. Meble zamówiłam w środę, a w piątek były już u mnie. Okazało się, że nie został dołączona ociekarka do szafki, którą zamówiłam i było zapłacone. I tu znowu miłe zaskoczenie, bo po moim telefonie ociekarka została natychmiast dosłana (po dwóch dniach kurier ją dostarczył). Jestem zadowolona z jakości szafek jak i z ceny, ale przede wszystkim z jakości obsługi klienta. Uważam, że mogą Państwo uczyć innych jak prowadzić firmę, żeby klient był zadowolony, a naprawdę rzadko można trafić w Polsce na miejsce (sklep, inne usługi), gdzie klienta nie traktuje się jak zło konieczne. Gratuluję!
Asia
2018-10-08
0144

Komoda

Profesjonalna obsługa polecam !!!
Halina
2018-10-02
0145

Półka wisząca FORREST FR-14 orzech ciemny kpl

Polecam , towar zgodny z opisem , szybka dostawa
Dariusz S
2018-10-01
0146

Szafki nocne

Całe zamówienie zostało sprawnie i szybko zrealizowane, firma godna polecenia
Halina
2018-09-25
0147

Lawa

jestem zadowolony z otrzymanej przesyłki
Piotr
2018-09-25
0148

zakup mebli

Zakupu dokonywałam już trzy razy. Fajna obsługa, szybkie odpowiedzi mailowe, dostawa bez zarzutu. Jak najbardziej polecam.
Anna
2018-09-14
0149

meble do sypialni

Polecam. Jestem zadowolony z realizacji zamówienia .
Stanislaw
2018-09-13
0150

Meble

Zlecenie wykonane błyskawicznie, meble wysokiej jakości, informacje o wysyłce potwierdzone telefonicznie, wszystko sprawnie dostarczone. Polecam !
Barbara
2018-09-12
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.