Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0061

Stół NAOMI

Tanio szybko i rzetelnie.
Marcin Z
2019-12-10
0062

brando

super meble , przesyłka dokładnie zabezpieczona szybka dostawa , a meble piękne.
malgorzata
2019-12-10
0063

szafka nocna Tahoe

Rewelacja!!! Błyskawiczna realizacja zamówienia, miła i sympatyczna obsługa klienta. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pozdrawiam.

agnieszka
2019-12-08
0064

Super

Bardzo polecam . Świetny kontakt ,szybka realizacja i bardzo dobrze zabezpieczony mebel przed uszkodzeniem podczas transportu .Solidna firma.
Milena
2019-12-06
0065

Meble

Meble piękne. Polecam.
Kinga
2019-12-02
0066

ocena

Wiarygodny, miły, kontaktowy, rzetelny super sprzedawca polecam bardzo.
Oceniam na pięć
120254s
2019-11-30
0067

Meble

Polecam sklep ceny konkurencyjne, szybka realizacja zamówienia i dostawa.
Ewelina
2019-11-29
0068

Opinia

Szczerze polecam firmę. Bardzo miła obsługa klienta. Szybka realizacja. Szczególne podziękowania dla pana Krystiana za zaangażowanie, profesjonalne podejście i pomoc w realizacji zamówienia.
Pozdrawiam
Jadwiga
2019-11-19
0069

opinia

Polecam sprzedawcę. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam
Aga
2019-11-18
0070

Zamówienie

Stół super łatwo się składała bardzo
ładnie się prezętuje wart polecenia
Marlena
2019-11-17
0071

Polecam....

Polecam firmę obsługa klienta na wysokim poziomie
Maciej
2019-11-16
0072

Opinia

Szafeczki przepiękne , jestem mega zadowolona . Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Moja ocena 5.
Honorata
2019-11-05
0073

opinia

Meble dobrej jakości , dostawa w terminie.
Iwona
2019-10-23
0074

Ocena realizacji zamówienia

Ocena pozytywna :). Trochę długi okres oczekiwania na taboret - ale wiedziałem przy zamawianiu, że tak będzie.
Towar zgodny z zamówieniem. Kompletny zestaw do montażu. Wygląd SUPER.
Andrzej
2019-10-22
0075

Meble

Na mebelki czekaliśmy 6 tygodni ale było warto,meble są praktyczne i super wyglądają Mebelki z seri planet. Dziękujemy
Magda
2019-10-08
0076

Polecam

Obsługa klienta bardzo dobra. Sami zadzwonili, żeby doprecyzować zamówienie. Realizacja, jak na meble na zamówienie, dość szybka. Wszystko doszło nieuszkodzone.
Oceniam na 5
Sebastian
2019-10-03
0077

Opinia

Całkiem zgrabnie im to wychodzi. Produkt zgodny z opisem
Jerzy
2019-09-29
0078

opinia

pozytywna,polecam
adammo68
2019-09-28
0079

Meble Naomi

Bardzo ładne meble, ciekawe kolorystycznie, nadające wnętrzu ciekawego charakteru.
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Miły kontakt.
Hanna
2019-09-17
0080

Szafki nocne

Z czystym sumieniem polecam firmę. Meble wykonane bardzo starannie ,przesyłka na czas ,super zapakowana.
Anna
2019-09-17
0081

super

Rewelacyjna współpraca, dokładna informacja o statusie zamówienia. Bardzo szybko przesyłka do mnie dotarła. Zamówiony towar również bez zarzutu. Polecam i na pewno jeszcze powrócę :)
Agnieszka
2019-09-17
0082

Na piątkę!

Sklep super, szybka realizacja, fajnie wykonanie i super wygląd mebli. Prośba o dodatkowe akcesoria zrealizowana bezpłatnie, dziękuję. Gorąco polecam.
Sylwia
2019-09-05
0083

stolik

szybka dostawa dobrze zabezpieczona przesyłka - polecam
adam
2019-08-26
0084

Szafka kuchenna

Szybka dostawa. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Przejrzysty i zrozumialy opis montażu.Polecam zakupy w tym sklepie.
Jolanta
2019-08-25
0085

Szafki na buty

Zamówiłam dwie. San Rio II i San Rio III. Obie 70 cm szerokości czyli powinny mieć 140 cm postawione obok siebie. Taką mam długość ściany, ale niestety okazało się, że się nie zmiieściły, gdyż po dostawieniu mają 140,4 cm.
Druga sprawa. w instrukcji San Rio III źle dobrana jest część śrub, które nie pasujądo elemntów szuflad na buty. W San Rio II ten problem nie występuje, bo śruby dobrane są dobrze, choć niczym się te szafki zasadniczo nie różnią poza wysokością.
Iwona
2019-08-20
0086

Meble Forrest

Bardzo polecam. Szybka dostawa. Zamówione w niedzielę, a w środę dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządku. Jeszcze raz gorąco polecam tego sprzedawcę.
Artur
2019-08-17
0087

meble

polecam tą firmę,po złożeniu zamówienia w ciągu 4 dni otrzymałam meble.Pan kierowca bardzo miły,sam rozładował towar.Moja ocena to "6",oczywiście najlepsza jaka może być.
danuta
2019-08-13
0088

dziękuję

Bardzo dziękuję za szybką i fachową realizację zamówienia.
Iwona
2019-08-09
0089

Meble kuchenne

Wszystko w porzadku, polecam
Agnieszka
2019-08-06
0090

Szafka pod piekarnik Modena biała

Szafka dobrze wykonana. Wszystkie części dołączone do zestawu. Jestem zadowolona z zakupu w Państwa firmie.
Estera
2019-07-23
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.