Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0511

super,extra!!!

Jak będę stary to opowiem swoim wnukom, z jaką super firmą współpracowałem.
P.U.H. Marian
2013-12-23
0512

Opinia

Wszystko ok. Polecam.
Michał
2013-12-18
0513

Opinia

To było kolejne zamówienie, które zostało zrealizowane zgodnie z jego przedmiotem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka dostawa. Polecam!
Józef
2013-12-14
0514

Opinia

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.Meble są super .Szczerze polecam 1
Elżbieta R.
2013-11-05
0515

zakup panelu czołowego do zmywarki

Szybko. sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam.
copjack
2013-10-03
0516

cm16

Wszystko ok! Zgodnie z ofertą. Polecam!
lesiek
2013-10-03
0517

Łoże tapicerowane

Łóżko przepiękne, super wykonane. Świetny kontakt ze sprzedawcą, fachowa obsługa, towar wysłany terminowo dobrze zapakowany. Polecam wszystkim.
Aneta
2013-09-23
0518

Opinia

Transakcja udana. dobry kontakt. Polecam sprzedawcę.
Marzena
2013-09-04
0519

Meble

Ładne meble, dobry kontakt, szybka wysyłka, szczerze polecam.
Marek
2013-08-30
0520

Najlepsze meble, bon apepit

Ten sklep jest wyjątkowy. Nazwa tego portalu w 100 % odzwierciedla to co otrzymuje klient. Świetny kontakt ze Sprzedawcą, błyskawiczna, bezproblemowa dostawa firmą kurierską, bardzo dobry towar doskonale zapakowany. Lubię składać te meble, bo wszystko jest przemyślane i pasujące do siebie - jak klocki lego, a do tego nie brakuje nawet jednej śrubki. Byłem klientem już 4 lata temu (dąb szczotkowany), obecnie w drugim mieszkaniu również złożyłem tę kuchnię (kolor jaśminowy). Dużą zaletą jest również to, że fronty, po latach, pasują do konstrukcji szafek - jeżeli kolor znudzi się można wymienić je. Polecam sklep, dziękuję i pozdrawiam.
Janusz - moja ocena 5/5
tel. 505 633 329
Janusz z Torunia
2013-08-28
0521

polecam

Bardzo szybka i fachowa obsługa, polecam
GP
2013-08-09
0522

półki passion

Jestem bardzo zadowolona z zakupu półek . Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, na bieżąco byłam informowana o postępach w realizacji zamówienia. Gorąco polecam. Pozdrawiam Elżbieta
Ela
2013-07-23
0523

szafa,stolik RTV

Super sprzedawca,uczciwy,rzetelny,słowny godny polecenia.Jestem pełna podziwu i uznania dla tego Pana.
Lidia0552@o2.pl
2013-06-27
0524

meble

profesjonalne traktowanie klienta, sprawna realizacja zamówienia - polecam !
Jadwiga
2013-06-25
0525

meble do salonu

Chcialbym podziekowac za dobra wspolprace i duza elastycznosc zalogi zamowienie zalatwione b.dobrze meble super bardzo polecam Michal.W
michal.w
2013-06-25
0526

regała avalon

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Polecam
wdoman
2013-06-12
0527

Szafki nocne

Serdecznie polecam tą firmę. Bardzo dobry kontakt z klientem, szybki czas realizacji zamówienia. Meble również godne polecenia.
Jarek
2013-05-02
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.