Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0541

WRAŻENIA Z ZAKUPÓW

WSZYSTKO BARDZO SPRAWNIE, FACHOWO, SZYBKO I Z PORADĄ. PEŁEN POZYTYW. GODNY POLECENIA.
andrzej9258
2014-01-29
0542

Opinia

Bardzo miła współpraca.Polecam.
h.ciszak@gmail.com
2014-01-15
0543

szuflady

Sklep godny polecenia. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Dziękuję i pozdrawiam
Jolanta
2014-01-07
0544

meble przedpokój

starannie wykonane, łatwe w montażu, szybko, sprawnie dostarczone, super
alinat
2013-12-27
0545

ocena zakupu

zamówienie zostało szybko zrealizowane i jestem zadowolona z przysłanych szafek mimo, że kolor drzwiczek minimalnie różniła się od koloru szafek
ewa
2013-12-24
0546

super,extra!!!

Jak będę stary to opowiem swoim wnukom, z jaką super firmą współpracowałem.
P.U.H. Marian
2013-12-23
0547

Opinia

Wszystko ok. Polecam.
Michał
2013-12-18
0548

Opinia

To było kolejne zamówienie, które zostało zrealizowane zgodnie z jego przedmiotem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka dostawa. Polecam!
Józef
2013-12-14
0549

Opinia

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.Meble są super .Szczerze polecam 1
Elżbieta R.
2013-11-05
0550

zakup panelu czołowego do zmywarki

Szybko. sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam.
copjack
2013-10-03
0551

cm16

Wszystko ok! Zgodnie z ofertą. Polecam!
lesiek
2013-10-03
0552

Łoże tapicerowane

Łóżko przepiękne, super wykonane. Świetny kontakt ze sprzedawcą, fachowa obsługa, towar wysłany terminowo dobrze zapakowany. Polecam wszystkim.
Aneta
2013-09-23
0553

Opinia

Transakcja udana. dobry kontakt. Polecam sprzedawcę.
Marzena
2013-09-04
0554

Meble

Ładne meble, dobry kontakt, szybka wysyłka, szczerze polecam.
Marek
2013-08-30
0555

Najlepsze meble, bon apepit

Ten sklep jest wyjątkowy. Nazwa tego portalu w 100 % odzwierciedla to co otrzymuje klient. Świetny kontakt ze Sprzedawcą, błyskawiczna, bezproblemowa dostawa firmą kurierską, bardzo dobry towar doskonale zapakowany. Lubię składać te meble, bo wszystko jest przemyślane i pasujące do siebie - jak klocki lego, a do tego nie brakuje nawet jednej śrubki. Byłem klientem już 4 lata temu (dąb szczotkowany), obecnie w drugim mieszkaniu również złożyłem tę kuchnię (kolor jaśminowy). Dużą zaletą jest również to, że fronty, po latach, pasują do konstrukcji szafek - jeżeli kolor znudzi się można wymienić je. Polecam sklep, dziękuję i pozdrawiam.
Janusz - moja ocena 5/5
tel. 505 633 329
Janusz z Torunia
2013-08-28
0556

polecam

Bardzo szybka i fachowa obsługa, polecam
GP
2013-08-09
0557

półki passion

Jestem bardzo zadowolona z zakupu półek . Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, na bieżąco byłam informowana o postępach w realizacji zamówienia. Gorąco polecam. Pozdrawiam Elżbieta
Ela
2013-07-23
0558

szafa,stolik RTV

Super sprzedawca,uczciwy,rzetelny,słowny godny polecenia.Jestem pełna podziwu i uznania dla tego Pana.
Lidia0552@o2.pl
2013-06-27
0559

meble

profesjonalne traktowanie klienta, sprawna realizacja zamówienia - polecam !
Jadwiga
2013-06-25
0560

meble do salonu

Chcialbym podziekowac za dobra wspolprace i duza elastycznosc zalogi zamowienie zalatwione b.dobrze meble super bardzo polecam Michal.W
michal.w
2013-06-25
0561

regała avalon

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Polecam
wdoman
2013-06-12
0562

Szafki nocne

Serdecznie polecam tą firmę. Bardzo dobry kontakt z klientem, szybki czas realizacji zamówienia. Meble również godne polecenia.
Jarek
2013-05-02
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.