Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0001

Meble Boss

Świetne meble w dobrej cenie
Polecam
Sebastian
2021-02-17
0002

Opinia

Bardzo jestem zadowolona szafka jest porządna, a realizacja po zamówieniu natychmiastowa myślałam że będę czekała ze 4 tygodnie. A tu raptem nie cały tydzień.
Zawsze tu wrócę jak będę potrzebowała coś wybrać.
Wielkie dzięki.
Teresa
2021-02-12
0003

Polecam!

Dziękuję sprzedawcy za błyskawiczne zrealizowanie mojego zamówienia, wówczas gdy w innych salonach szafa która mnie interesowała nie była dostępna lub czas oczekiwania był dosyć długi. W 'Najlepsze Meble' łącznie z dostawą miałam ja w tydzień. Szafa spełniła moje oczekiwania. Plus również za miły kontakt telefoniczny. Polecam serdecznie :)
Martyna Lewandowska
2021-02-06
0004

Opinia

Meble z dobrego materiału. Szybka przesyłka. Ws, ystko w najlepszym wydaniu.
MILENA
2021-02-05
0005

Bardzo pozytywna opinia

Dziękuję za super realizacje. Wszystko w jak najlepszym porzadku. Polecam!
Joanna
2021-02-04
0006

Stół

Wszystko na piątkę. Szczególnie warty pochwały jest sposób przygotowania mebli do wysyłki. Kartony producenta zostały ofoliowane, a narożniki zabezpieczone styropianem.
D
2021-02-03
0007

Stół

Polecam, zamówienie zrealizowane wzorowo, ekspresowa realizacja, bardzo dobrze zapakowana paczka, konkurencyjne ceny
Monika
2021-01-25
0008

Kenzo KN-10

Polecam sprzedającego. Profesjonalizm.
Andrzej
2021-01-21
0009

meble moka

Zamówienie,realizacja,dostawa i informacja a przede wszystkim
bardzo dobre ceny --- PERFEKCYJNIE Polecam z pełnym przekonaniem.
Ocena: 5
R. Kokocha
2021-01-13
0010

Meble kuchenne

Najlepsze meble.pl to firma godna polecenia,bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,fajne meble,solidnie zapakowane i zabezpieczone,dostarczone zgodnie z wczesniejsza informacja o dostawie.
Agata
2021-01-06
0011

meble

wszystko ok meble zgodne z opisem, dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka polecam
Piotr
2020-12-28
0012

001

Zdecydowanie polecam zakup mebli w tej Firmie. Kupiłam tu komplet do salonu typu Irma oraz do zestaw do pokoju typu Brando. Chciałabym też odnieść się do Pana Kierowcy, który zgodnie z umową był na czas. Uprzejmie i kompetentnie odpowiadał na nasze pytania o nowe meble.Warto tu wracać!
Helena
2020-12-21
0013

Witryna

Towar zgodny z opisem. Solidnie zapakowany. Dobra jakość. Polecam.
Violetta
2020-12-14
0014

Polecam

Zamówienie dotarło z małym opóźnieniem (wiadomo, covid). Towar wstanie idealnym, świetnie zabezpieczony do transportu. Polecam ten sklep.
Kay
2020-12-10
0015

Opinia

100%zadowolenia, zamówienie dotarło do mnie szybko jakość zamówienia bardzo dobra
G.pok33
2020-12-09
0016

Meble

Bardzo szybka realizacja zamówienia..
Paulina
2020-12-04
0017

Polecam

to mój pierwszy zakup w najlepszemeble.pl
Polecam. Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, jak na tą cenę bardzo wysoka jakość, łatwy montaż. szafka nocna pasuje idealnie. Polecam ten sklep
Marek
2020-11-24
0018

Półka

Super obsługa,b.dobrze zabezpieczone meble i przesyłka w terminie. To się nazywa obsługa klienta
Dawid
2020-11-05
0019

Stół rozkładany MOKA-MK-11

Spełnił oczekiwanie 5
Dorota Matuszewska
2020-10-25
0020

Wójtowicz

Towar w porządku ,szybka dostawa,niestety troche obsuwa z terminem więc ocena 4
Wojciech
2020-10-24
0021

Stolik kawowy

Polecam
Kinga
2020-10-17
0022

szafa

zakup był przeprowadzony bez zarzutu wszystko w terminie i zgodnie z zamówieniem termin 3 dni uważam za bardzo dobry ogólnie ocena na 5
wiech
2020-09-27
0023

Opinia

Przesyłka dostarczona w ustalonym terminie. Towar nie był uszkodzony.
perbar
2020-09-23
0024

Półka

Kontakt z klientem, szybkość dostawy, jakość i zgodność z opisem na 5+. Polecam.
Piotr
2020-09-15
0025

Zamówienie zrealizowane

Udało się otrzymać przesyłkę ! Towar był uszkodzony przez firmę kurierską! Do trzech razy sztuka!:) Udało się!!!

Realizacja szybka i profesjonalna!



Justyna
2020-09-13
0026

Opinia

Jestem bardzo zadowolonym klientem :)
Przemiła obsługa, sprawna realizacja.
Polecam!
...
2020-08-19
0027

Modena

Polecam. Meble są ładne i starannie wykonane.
Przesyłka wysłana terminowo i dobrze zabezpieczona.
Kontakt z biurem bardzo dobry.
EwelinaU
2020-08-13
0028

meble Irma

Zakupione meble z kolekcji Irma prezentują się bardzo ładnie.
Solidne wykonanie.
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, realizacja zamówienia bez zarzutu.
W czasie montażu jeden z elementów szafki został uszkodzony, po zgłoszeniu incydentu u sprzedającego ten stanął na wysokości zadania. Otrzymałam nowy element w ciągu 2-3 dni.
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Katarzyna
2020-08-07
0029

meble

meble przyszły na czas w dobrym stanie jestem zadowolony
Ryszard
2020-08-04
0030

szafa fado 180

Szafa prezentuje się bardzo ładnie. Kontakt oraz obsługa bez zarzutu.Jedyna wada tego zakupu to mało czytelna instrukcja montażu.
justyna
2020-07-22
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.