Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0001

Meble

Bardzo szybka realizacja zamówienia..
Paulina
2020-12-04
0002

Polecam

to mój pierwszy zakup w najlepszemeble.pl
Polecam. Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, jak na tą cenę bardzo wysoka jakość, łatwy montaż. szafka nocna pasuje idealnie. Polecam ten sklep
Marek
2020-11-24
0003

Półka

Super obsługa,b.dobrze zabezpieczone meble i przesyłka w terminie. To się nazywa obsługa klienta
Dawid
2020-11-05
0004

Stół rozkładany MOKA-MK-11

Spełnił oczekiwanie 5
Dorota Matuszewska
2020-10-25
0005

Wójtowicz

Towar w porządku ,szybka dostawa,niestety troche obsuwa z terminem więc ocena 4
Wojciech
2020-10-24
0006

Stolik kawowy

Polecam
Kinga
2020-10-17
0007

szafa

zakup był przeprowadzony bez zarzutu wszystko w terminie i zgodnie z zamówieniem termin 3 dni uważam za bardzo dobry ogólnie ocena na 5
wiech
2020-09-27
0008

Opinia

Przesyłka dostarczona w ustalonym terminie. Towar nie był uszkodzony.
perbar
2020-09-23
0009

Półka

Kontakt z klientem, szybkość dostawy, jakość i zgodność z opisem na 5+. Polecam.
Piotr
2020-09-15
0010

Zamówienie zrealizowane

Udało się otrzymać przesyłkę ! Towar był uszkodzony przez firmę kurierską! Do trzech razy sztuka!:) Udało się!!!

Realizacja szybka i profesjonalna!



Justyna
2020-09-13
0011

Opinia

Jestem bardzo zadowolonym klientem :)
Przemiła obsługa, sprawna realizacja.
Polecam!
...
2020-08-19
0012

Modena

Polecam. Meble są ładne i starannie wykonane.
Przesyłka wysłana terminowo i dobrze zabezpieczona.
Kontakt z biurem bardzo dobry.
EwelinaU
2020-08-13
0013

meble Irma

Zakupione meble z kolekcji Irma prezentują się bardzo ładnie.
Solidne wykonanie.
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, realizacja zamówienia bez zarzutu.
W czasie montażu jeden z elementów szafki został uszkodzony, po zgłoszeniu incydentu u sprzedającego ten stanął na wysokości zadania. Otrzymałam nowy element w ciągu 2-3 dni.
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Katarzyna
2020-08-07
0014

meble

meble przyszły na czas w dobrym stanie jestem zadowolony
Ryszard
2020-08-04
0015

szafa fado 180

Szafa prezentuje się bardzo ładnie. Kontakt oraz obsługa bez zarzutu.Jedyna wada tego zakupu to mało czytelna instrukcja montażu.
justyna
2020-07-22
0016

Modena

Super obsługa, szybka realizacja
Polecam
Karina
2020-07-21
0017

Meble Tiffany

Super obsługa. Szybka wysyłka. Telefon z informacją ze sklepu o zamiarze wysłania. Jednym słowem pełen profesjonalizm
Agata
2020-07-12
0018

Półka lionelo

Polecam w 100%. To już moje kolejne zamówienie w tej firmie. Jak zawsze wszystko ok.
Kinga Ozorowska
2020-07-07
0019

Ok

Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów. Zamówienie zgodne z opisem i dobej jakości.
Kat Jas
2020-07-05
0020

Meble Modena

Meble porządnie wykonane, solidne i ładne (podobnie jak salonowe, które także kupiłam w tym sklepie i tego producenta). Realizacja błyskawiczna pomimo odległości, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Przed wysłaniem nawet zadzwoniono sugerując mi poprawki w zamówieniu (kwestia blatów), z których jestem zadowolona.
Polecam
Aleksandra
2020-06-30
0021

Meble Tiffany

Bardzo profesjonalna firma. Wysyłka błyskawiczna świetny kontakt ze sprzedawcą. Meble przepiękne ❤️
Renata
2020-06-28
0022

Wspaniały sklep

Bardzo polecam. Robiłam zakupy 2razy. Ceny konkurencyjne, taniej niż w znanej sieci, koszty dostawy 0 zł. Wysyłka praktycznie w dzień zamówienia. Potwierdzenie zamówienia i wysyłki telefonem. Towary bezpiecznie spakowane. Expresowi kurierzy. Dziękuję.
Pięć gwiazdek ***** ;-)
Ewelina
2020-06-26
0023

ocena

Meble jednego dnia zamówione a trzeciego dostawa.Bardzo szybko.W dostawie wszystko zabezpieczone dotarło bez uszkodzeń,Dla całości duzy pozytyw.
klient
2020-06-24
0024

biurko

Bardzo profesjonalna firma. Szybka wysyłka, na bieżąco wysyłana informacja dot. zamówienia.
Ola
2020-06-21
0025

Szafki nocne

Szafki z ekoskóry są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu, świetny kontakt ze sprzedawcą i szybka wysyłka. Polecam.
Dorota
2020-06-21
0026

Meble

Wszystko super sprawnie, szybko. Polecam
Izabela
2020-06-19
0027

Meble Tiffany

Meble kuchenne Tiffany kupiłam w zeszłym roku, teraz dokupiłam sobie jeszcze dodatkowe szafki.Meble pięknie się prezentują, różnorodność szafek umożliwia dopasowanie sobie mebli do kuchni według własnego gustu i potrzeb.
Sklep NajlepszeMeble jest najlepszy w swoim rodzaju, wysyłka i kontakt ze sklepem 5+
Katarzyna
2020-06-19
0028

SAN RIO III Szafka na buty

Dotarła do mnie szafka,muszę przyznać że jakość wykonania jest rewelacyjna, proste w montażu. Jestem bardzo zadowolona, dodatkowo czas wysyłki był błyskawiczny. Za te pieniądze naprawdę warto kupić. Na pewno tu wrócę po kolejne mebelki. POLECAM ❤️
Patrycja
2020-06-06
0029

Stół do jadalni

Szybka realizacja zamówienia dobry kurier
Magdalena
2020-05-28
0030

Opinie

Wszystko byłoby ok gdyby producent do mebli wsadził instrukcję złożenia
Łukasz
2020-05-07
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.