Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0001

Łóżko Blog21 i materac

Jestem zadowolony z obsługi. Przed zakupem, jak i w trakcie realizacji kontakt ze sprzedającym był łatwy, telefonicznie czy meilowo. Zadawałem pytania o jakość łóżka czy pomoc w doborze materaca, umawiałem dokładniejsze terminy dostaw. Przyszło dokładnie to czego się spodziewałem.
Fachowa, fajna obsługa,Polecam.

Przy składaniu łóżka okazało się że brakuje 4 bardzo ważnych śrub, łączeniowych łóżko z regałami. trzeba było kombinować. Jakiś błąd po stronie producenta. Na to raczej dostawca wpływu nie miał.
Jakościowo z łóżka Blog21 jestem zadowolony, wyglądają na solidne, dość masywne, plecki i klamki ok. Samo składanie intuicyjne, w mojej ocenie dość łatwe, Czytelna instrukcja, a skręcam meble średnio 1x na kilka lat, 2 osoby są potrzebne do składania na końcowym etapie tworzenia górnej części łózka + łączenia.
MarcinWLD
2021-05-30
0002

Meble


Szanowni Państwo

Meble oceniam na 5 natomiast instrukcja montażu porażka nawet doświadczonego montera wprowadzają w błąd

Pozdrawiam
Królski Mariusz
2021-05-25
0003

stół kamduo

Swietny produkt, świetna jakosc, super realizacja i zapakowanie. Profesjonalnie. Polecam. ocena na 5
Ania
2021-04-23
0004

Meblościanka

Wszystko ok.5
Justyna
2021-04-20
0005

Meble kuchenne MODENA

Bardzo szybki czas realizacji, meble ładne i dobrze zabezpieczone do transportu. Niestety firma przewozowa trzymała paczkę 3 dni na bazie 40 km od miejsca docelowego.
Paulina H.
2021-04-06
0006

Szafki pinia

Szafki dostarczone w terminie, wykonane na najwyższym poziomie, domawiałam szafki po raz kolejny i kontakt za każdym razem przyjemny.
Beatka
2021-03-24
0007

szafka na buty

Realizacja samego zamówienia super - szybko, sprawnie, meble ładnie zabezpieczone do wysyłki.
Magda
2021-03-19
0008

Meble Boss

Świetne meble w dobrej cenie
Polecam
Sebastian
2021-02-17
0009

Opinia

Bardzo jestem zadowolona szafka jest porządna, a realizacja po zamówieniu natychmiastowa myślałam że będę czekała ze 4 tygodnie. A tu raptem nie cały tydzień.
Zawsze tu wrócę jak będę potrzebowała coś wybrać.
Wielkie dzięki.
Teresa
2021-02-12
0010

Polecam!

Dziękuję sprzedawcy za błyskawiczne zrealizowanie mojego zamówienia, wówczas gdy w innych salonach szafa która mnie interesowała nie była dostępna lub czas oczekiwania był dosyć długi. W 'Najlepsze Meble' łącznie z dostawą miałam ja w tydzień. Szafa spełniła moje oczekiwania. Plus również za miły kontakt telefoniczny. Polecam serdecznie :)
Martyna Lewandowska
2021-02-06
0011

Opinia

Meble z dobrego materiału. Szybka przesyłka. Ws, ystko w najlepszym wydaniu.
MILENA
2021-02-05
0012

Bardzo pozytywna opinia

Dziękuję za super realizacje. Wszystko w jak najlepszym porzadku. Polecam!
Joanna
2021-02-04
0013

Stół

Wszystko na piątkę. Szczególnie warty pochwały jest sposób przygotowania mebli do wysyłki. Kartony producenta zostały ofoliowane, a narożniki zabezpieczone styropianem.
D
2021-02-03
0014

Stół

Polecam, zamówienie zrealizowane wzorowo, ekspresowa realizacja, bardzo dobrze zapakowana paczka, konkurencyjne ceny
Monika
2021-01-25
0015

Kenzo KN-10

Polecam sprzedającego. Profesjonalizm.
Andrzej
2021-01-21
0016

meble moka

Zamówienie,realizacja,dostawa i informacja a przede wszystkim
bardzo dobre ceny --- PERFEKCYJNIE Polecam z pełnym przekonaniem.
Ocena: 5
R. Kokocha
2021-01-13
0017

Meble kuchenne

Najlepsze meble.pl to firma godna polecenia,bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,fajne meble,solidnie zapakowane i zabezpieczone,dostarczone zgodnie z wczesniejsza informacja o dostawie.
Agata
2021-01-06
0018

meble

wszystko ok meble zgodne z opisem, dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka polecam
Piotr
2020-12-28
0019

001

Zdecydowanie polecam zakup mebli w tej Firmie. Kupiłam tu komplet do salonu typu Irma oraz do zestaw do pokoju typu Brando. Chciałabym też odnieść się do Pana Kierowcy, który zgodnie z umową był na czas. Uprzejmie i kompetentnie odpowiadał na nasze pytania o nowe meble.Warto tu wracać!
Helena
2020-12-21
0020

Witryna

Towar zgodny z opisem. Solidnie zapakowany. Dobra jakość. Polecam.
Violetta
2020-12-14
0021

Polecam

Zamówienie dotarło z małym opóźnieniem (wiadomo, covid). Towar wstanie idealnym, świetnie zabezpieczony do transportu. Polecam ten sklep.
Kay
2020-12-10
0022

Opinia

100%zadowolenia, zamówienie dotarło do mnie szybko jakość zamówienia bardzo dobra
G.pok33
2020-12-09
0023

Meble

Bardzo szybka realizacja zamówienia..
Paulina
2020-12-04
0024

Polecam

to mój pierwszy zakup w najlepszemeble.pl
Polecam. Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, jak na tą cenę bardzo wysoka jakość, łatwy montaż. szafka nocna pasuje idealnie. Polecam ten sklep
Marek
2020-11-24
0025

Półka

Super obsługa,b.dobrze zabezpieczone meble i przesyłka w terminie. To się nazywa obsługa klienta
Dawid
2020-11-05
0026

Stół rozkładany MOKA-MK-11

Spełnił oczekiwanie 5
Dorota Matuszewska
2020-10-25
0027

Wójtowicz

Towar w porządku ,szybka dostawa,niestety troche obsuwa z terminem więc ocena 4
Wojciech
2020-10-24
0028

Stolik kawowy

Polecam
Kinga
2020-10-17
0029

szafa

zakup był przeprowadzony bez zarzutu wszystko w terminie i zgodnie z zamówieniem termin 3 dni uważam za bardzo dobry ogólnie ocena na 5
wiech
2020-09-27
0030

Opinia

Przesyłka dostarczona w ustalonym terminie. Towar nie był uszkodzony.
perbar
2020-09-23
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.