Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0061

Ok

Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów. Zamówienie zgodne z opisem i dobej jakości.
Kat Jas
2020-07-05
0062

Meble Modena

Meble porządnie wykonane, solidne i ładne (podobnie jak salonowe, które także kupiłam w tym sklepie i tego producenta). Realizacja błyskawiczna pomimo odległości, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Przed wysłaniem nawet zadzwoniono sugerując mi poprawki w zamówieniu (kwestia blatów), z których jestem zadowolona.
Polecam
Aleksandra
2020-06-30
0063

Meble Tiffany

Bardzo profesjonalna firma. Wysyłka błyskawiczna świetny kontakt ze sprzedawcą. Meble przepiękne ❤️
Renata
2020-06-28
0064

Wspaniały sklep

Bardzo polecam. Robiłam zakupy 2razy. Ceny konkurencyjne, taniej niż w znanej sieci, koszty dostawy 0 zł. Wysyłka praktycznie w dzień zamówienia. Potwierdzenie zamówienia i wysyłki telefonem. Towary bezpiecznie spakowane. Expresowi kurierzy. Dziękuję.
Pięć gwiazdek ***** ;-)
Ewelina
2020-06-26
0065

ocena

Meble jednego dnia zamówione a trzeciego dostawa.Bardzo szybko.W dostawie wszystko zabezpieczone dotarło bez uszkodzeń,Dla całości duzy pozytyw.
klient
2020-06-24
0066

biurko

Bardzo profesjonalna firma. Szybka wysyłka, na bieżąco wysyłana informacja dot. zamówienia.
Ola
2020-06-21
0067

Szafki nocne

Szafki z ekoskóry są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu, świetny kontakt ze sprzedawcą i szybka wysyłka. Polecam.
Dorota
2020-06-21
0068

Meble

Wszystko super sprawnie, szybko. Polecam
Izabela
2020-06-19
0069

Meble Tiffany

Meble kuchenne Tiffany kupiłam w zeszłym roku, teraz dokupiłam sobie jeszcze dodatkowe szafki.Meble pięknie się prezentują, różnorodność szafek umożliwia dopasowanie sobie mebli do kuchni według własnego gustu i potrzeb.
Sklep NajlepszeMeble jest najlepszy w swoim rodzaju, wysyłka i kontakt ze sklepem 5+
Katarzyna
2020-06-19
0070

SAN RIO III Szafka na buty

Dotarła do mnie szafka,muszę przyznać że jakość wykonania jest rewelacyjna, proste w montażu. Jestem bardzo zadowolona, dodatkowo czas wysyłki był błyskawiczny. Za te pieniądze naprawdę warto kupić. Na pewno tu wrócę po kolejne mebelki. POLECAM ❤️
Patrycja
2020-06-06
0071

Stół do jadalni

Szybka realizacja zamówienia dobry kurier
Magdalena
2020-05-28
0072

Opinie

Wszystko byłoby ok gdyby producent do mebli wsadził instrukcję złożenia
Łukasz
2020-05-07
0073

modena

polecam. świetna obsługa, szybka wysyłka.
mzk
2020-05-04
0074

Stół Moka mk11

Stół bardzo dobrej jakości, prezentuje się świetnie. Ekspresowa wysyłka Polecam.

Paulina
2020-04-28
0075

Meble Boss

Meble jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, jakość adekwatna do ceny. Dobry kontakt i dostawa odpowiednio zabezpieczona.
Polecam
Aleksandra
2020-04-25
0076

Zamówienie 5250

Transakcja i dostawa zamówienia pomimo akademii przebiegła bardzo szybko i bez żadnych problemow.Polecam
Małgorzata
2020-04-21
0077

Łóżko Naomi

Wszystko wszystko sprawnie, zamówienie,płatność,realizacja,dostawa i wykonanie wszystko najlepszej jakości. Polecam
Bartłomiej
2020-04-14
0078

szafki nocne

na 5 - Szafki przepiekne, wszystko poszlo sprawnie, polecam
pawel
2020-04-08
0079

Stół MOKA MK-11

Polecam! Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem!
Bartek
2020-03-27
0080

Opinia.

Jestem zadowolony z zakupionych mebli i dostawy kurierskiej. Było to już moje trzecie zamówienie w ostatnim czasie. Będę polecał NAJLEPSZEMEBLE znajomym.
Szczepan
2020-03-26
0081

Stol rozkladany naomi

Zamówienie przyjęte i zrealizowane szybko, sprawnie. Zostałam informowana o każdym kroku w zamówieniu. Stół za niewielkie pieniądze a solidny. Jestem bardzo zadowolona. Jak najbardziej polecam ten sklep ☺
Aneta
2020-03-17
0082

szafka kuchenna

Jestem b.zadowolona z obsługi sklepu oraz zakupionej szafki kuchennej . O realizacji zakupu byłam powiadamiana na bieżąco. Dostawa szafki kompletna i w terminie. Dziękuję i będę polecała Wasz sklep znajomym. Obsługa kurierska szybka, profesjonalna.
Lidia
2020-03-12
0083

Meble tiffany

Meble bardzo dobrze wykonane, super się prezentują polecam
Beata
2020-02-26
0084

Opinia.

Jestem zadowolony z Państwa sklepu. Zamówienie zostało zrealizowane szybko. Kontakt ze sklepem i kurierem oceniam bardzo dobrze.
Szczepan
2020-02-17
0085

zakup mebla

Zakup, przekaz, dostarczenie - bez zarzutu.
Ocena 5.
Aneta
2020-02-16
0086

Opinia.

Jestem zadowolony z obsługi sklepu oraz zakupionych mebli kuchennych Tiffany. O realizacji zakupu byłem powiadamiany na bieżąco. Dostawa mebli kompletna i w terminie. Dziękuję i będę polecał Wasz sklep znajomym.
Szczepan
2020-02-14
0087

Opinia

Szybko i sprawnie. Polecam 5
Ewelina
2020-02-08
0088

Front do zmywarki

Wszystko w najlepszym porządku. Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z zamówieniem, świetny kontakt ze Sprzedającym i firmą kurierską.
Anna
2020-02-04
0089

kredens moka.

Meblowy Raj - to najlepszy sklep do zamawiania mebli przez internet. Zakupu dokonujemy szybko, sprawnie, jesteśmy informowani na każdym kroku realizacji naszego zamówienia. A już szczytem dbałości o klienta jest poinformowanie, że własnie przesyłka została nadana kurierowi. Mebelek dotarł cały, zapakowany fachowo. Dziękuję. Następne zakupy internetowe będę zawsze zaczynała od tego sklepu.
Jadwiga
2020-01-29
0090

komoda Axel

Polecam sklep z czystym sumieniem. Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia. Bardzo dokładnie zapakowane, bez uszkodzeń.
mariola
2020-01-19
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.