Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0031

biurko

Bardzo profesjonalna firma. Szybka wysyłka, na bieżąco wysyłana informacja dot. zamówienia.
Ola
2020-06-21
0032

Szafki nocne

Szafki z ekoskóry są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu, świetny kontakt ze sprzedawcą i szybka wysyłka. Polecam.
Dorota
2020-06-21
0033

Meble

Wszystko super sprawnie, szybko. Polecam
Izabela
2020-06-19
0034

Meble Tiffany

Meble kuchenne Tiffany kupiłam w zeszłym roku, teraz dokupiłam sobie jeszcze dodatkowe szafki.Meble pięknie się prezentują, różnorodność szafek umożliwia dopasowanie sobie mebli do kuchni według własnego gustu i potrzeb.
Sklep NajlepszeMeble jest najlepszy w swoim rodzaju, wysyłka i kontakt ze sklepem 5+
Katarzyna
2020-06-19
0035

SAN RIO III Szafka na buty

Dotarła do mnie szafka,muszę przyznać że jakość wykonania jest rewelacyjna, proste w montażu. Jestem bardzo zadowolona, dodatkowo czas wysyłki był błyskawiczny. Za te pieniądze naprawdę warto kupić. Na pewno tu wrócę po kolejne mebelki. POLECAM ❤️
Patrycja
2020-06-06
0036

Stół do jadalni

Szybka realizacja zamówienia dobry kurier
Magdalena
2020-05-28
0037

Opinie

Wszystko byłoby ok gdyby producent do mebli wsadził instrukcję złożenia
Łukasz
2020-05-07
0038

modena

polecam. świetna obsługa, szybka wysyłka.
mzk
2020-05-04
0039

Stół Moka mk11

Stół bardzo dobrej jakości, prezentuje się świetnie. Ekspresowa wysyłka Polecam.

Paulina
2020-04-28
0040

Meble Boss

Meble jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, jakość adekwatna do ceny. Dobry kontakt i dostawa odpowiednio zabezpieczona.
Polecam
Aleksandra
2020-04-25
0041

Zamówienie 5250

Transakcja i dostawa zamówienia pomimo akademii przebiegła bardzo szybko i bez żadnych problemow.Polecam
Małgorzata
2020-04-21
0042

Łóżko Naomi

Wszystko wszystko sprawnie, zamówienie,płatność,realizacja,dostawa i wykonanie wszystko najlepszej jakości. Polecam
Bartłomiej
2020-04-14
0043

szafki nocne

na 5 - Szafki przepiekne, wszystko poszlo sprawnie, polecam
pawel
2020-04-08
0044

Stół MOKA MK-11

Polecam! Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem!
Bartek
2020-03-27
0045

Opinia.

Jestem zadowolony z zakupionych mebli i dostawy kurierskiej. Było to już moje trzecie zamówienie w ostatnim czasie. Będę polecał NAJLEPSZEMEBLE znajomym.
Szczepan
2020-03-26
0046

Stol rozkladany naomi

Zamówienie przyjęte i zrealizowane szybko, sprawnie. Zostałam informowana o każdym kroku w zamówieniu. Stół za niewielkie pieniądze a solidny. Jestem bardzo zadowolona. Jak najbardziej polecam ten sklep ☺
Aneta
2020-03-17
0047

szafka kuchenna

Jestem b.zadowolona z obsługi sklepu oraz zakupionej szafki kuchennej . O realizacji zakupu byłam powiadamiana na bieżąco. Dostawa szafki kompletna i w terminie. Dziękuję i będę polecała Wasz sklep znajomym. Obsługa kurierska szybka, profesjonalna.
Lidia
2020-03-12
0048

Meble tiffany

Meble bardzo dobrze wykonane, super się prezentują polecam
Beata
2020-02-26
0049

Opinia.

Jestem zadowolony z Państwa sklepu. Zamówienie zostało zrealizowane szybko. Kontakt ze sklepem i kurierem oceniam bardzo dobrze.
Szczepan
2020-02-17
0050

zakup mebla

Zakup, przekaz, dostarczenie - bez zarzutu.
Ocena 5.
Aneta
2020-02-16
0051

Opinia.

Jestem zadowolony z obsługi sklepu oraz zakupionych mebli kuchennych Tiffany. O realizacji zakupu byłem powiadamiany na bieżąco. Dostawa mebli kompletna i w terminie. Dziękuję i będę polecał Wasz sklep znajomym.
Szczepan
2020-02-14
0052

Opinia

Szybko i sprawnie. Polecam 5
Ewelina
2020-02-08
0053

Front do zmywarki

Wszystko w najlepszym porządku. Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z zamówieniem, świetny kontakt ze Sprzedającym i firmą kurierską.
Anna
2020-02-04
0054

kredens moka.

Meblowy Raj - to najlepszy sklep do zamawiania mebli przez internet. Zakupu dokonujemy szybko, sprawnie, jesteśmy informowani na każdym kroku realizacji naszego zamówienia. A już szczytem dbałości o klienta jest poinformowanie, że własnie przesyłka została nadana kurierowi. Mebelek dotarł cały, zapakowany fachowo. Dziękuję. Następne zakupy internetowe będę zawsze zaczynała od tego sklepu.
Jadwiga
2020-01-29
0055

komoda Axel

Polecam sklep z czystym sumieniem. Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia. Bardzo dokładnie zapakowane, bez uszkodzeń.
mariola
2020-01-19
0056

Meble Bog Fran

Bardzo polecam sprzedawcę, zamówienie zrealizowane szybko, paczki fantastycznie zabezpieczone przed uszkodzeniami, cena bardzo konkurencyjna, meble prezentują się bardzo fajnie. Klient jest tu na pierwszym miejscu.
Sylwia
2020-01-13
0057

Łóżko 90 CODI CD15+CD16 kpl

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam wszystkim..
P.s.
Miła Obsługa.....
Paweł.S
2020-01-11
0058

ocena 5

Gorąco polecam ten sklep. Meble do samodzielnego złożenia dobrze opakowane, w terminie przywiezione na paletach pod drzwi mieszkania. Miła obsługa.
Wiesława
2020-01-04
0059

meble Nano

duży plus za dostawę -kierowca brawo!5!
Anna
2019-12-18
0060

Szafa IRMA

wszystko sprawnie, szybko i zgodnie z życzeniem.
Jacek
2019-12-15
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.