Znajdujesz się na:

Opinie klientów

0121

Meble Forrest

Bardzo polecam. Szybka dostawa. Zamówione w niedzielę, a w środę dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządku. Jeszcze raz gorąco polecam tego sprzedawcę.
Artur
2019-08-17
0122

meble

polecam tą firmę,po złożeniu zamówienia w ciągu 4 dni otrzymałam meble.Pan kierowca bardzo miły,sam rozładował towar.Moja ocena to "6",oczywiście najlepsza jaka może być.
danuta
2019-08-13
0123

dziękuję

Bardzo dziękuję za szybką i fachową realizację zamówienia.
Iwona
2019-08-09
0124

Meble kuchenne

Wszystko w porzadku, polecam
Agnieszka
2019-08-06
0125

Szafka pod piekarnik Modena biała

Szafka dobrze wykonana. Wszystkie części dołączone do zestawu. Jestem zadowolona z zakupu w Państwa firmie.
Estera
2019-07-23
0126

Meble kuchenne

Kontakt ze sprzedającym znakomity, pełen profesjonalizm. Meble prezentują się znakomicie. POLECAM.
Barbara
2019-07-22
0127

Materac

materac bardzo dobry. Jedyny minus to długi czas realizacji.
ADMIN
"MATERAC BYŁ DOSTARCZONY W TERMINIE PODANYM NA STRONIE"
Kamil
2019-07-16
0128

Dostawa mebli

Sprawnie i szybko
Krystyna
2019-07-11
0129

Meble dla dziewczynki

Wszystko ok.Sprawnie i dość szybko ,mile zaskoczenie pomimo , że zapowiadany termin realizacji wynosił ok.5 tygodni, meble dotarły do mnie w 2 tygodnie.Polecam.
Beata
2019-07-10
0130

meble kuchenne Tiffany

Sklep wspaniały, pełny profesjonalizm. Mogę polecić z pełnym przekonaniem. Meble jeszcze nie złożone, czekają w paczkach na zakończenie remontu.
katarzyna
2019-06-25
0131

polecam !

Polecam wszystkim - zamierzam dalej korzystać w miarę potrzeby i będę polecać innym. Szybko, bez problemów - rewelacja
Agnieszka
2019-06-12
0132

Meble młodzieżowe

Polecam :))
Izabela
2019-06-12
0133

Meble

Dostarczone przed terminem, wszystko profesjonalnie zapakowane, kontakt e-mail i o realizacji zamówienia cały czas. Bardzo polecam.
Beata
2019-05-27
0134

Szafka RTV

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność! Szybka realizacja zamówienia i doskonały kontakt z klientem. Gorąco polecam!
Monika
2019-05-15
0135

Komoda na byty

Polecam, szybka wysyłka materiał zgodny, jedna ryska na płycie. Po za tym pozytyw.
Michal
2019-05-14
0136

Opinia

Szafka super.Dostawa błyskawiczna.
Nowak Zbigniew
2019-05-14
0137

szafka na buty SAN RIO II

WSZYSTKO SUPER,JAKOŚĆ ,CENA ,SZYBKA DOSTAWA
MARIA
2019-05-10
0138

Polecam

Zamówione łóżko dostarczone wczesniej niż zakładano
Magda
2019-05-04
0139

meble tifany kuchnia

wszystko ok
barbara
2019-04-30
0140

Zadowolony klient

Dostawa na czas
Izabela
2019-04-18
0141

Meble

Obsługa godna polecenia.Dostawa zgodnie z zamówieniem.
Grzegorz
2019-04-04
0142

Opinia

Muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona bardzo miłą i kompetentną obsługą - to odnośnie sklepu. A łoże jest wspaniałe!!! ( to dla producenta)
Beata
2019-04-01
0143

Meble

Transakcja przebiegła pomyślnie. Meble bardzo ładne. Polecam sprzedajacego.
Aga
2019-03-30
0144

meble

Super , polecam . Szybko super kontakt .
celina
2019-03-28
0145

Tiffany kuchenna szafka

Wszystko szybko,sprawnie,porządnie spakowane.I nie musiałam czekać 3 tygodni na szafkę a tylko 2 dni.Polecam!!!
Anna
2019-03-27
0146

meble kuchenne

Meble zgodne z zamówieniem, bardzo szybka dostawa i świetny kontakt ze sprzedającym. Zdecydowanie Polecam
Janina
2019-03-27
0147

Stolik

Stolik zgodny z opisem pasujący do reszty kompletu. Dostawa szybka.Polecam
szunaj55@wp.pl
2019-03-24
0148

Naomi

To był kolejny zakup z tego sklepu i ponownie jestem bardzo zadowolony. Meble dostarczono w krótkim czasie, w bardzo dobrym stanie. Po prostu warto tu kupować.
Zdzisław
2019-03-19
0149

Meble

Super szybka wysyłka. Meble bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję.
Kasia
2019-03-18
0150

Realizacja zamówienia

Realizacja zamówienia nastąpiła zgodnie z umową.Personel bardzo przychylny służący radą i gotowy na rozmowy. Bardzo polecam ten sklep.Dziekuje
Grzegorz
2019-03-11
Sklep wspiera: Argonium

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu.

Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.